035 695 2219 info@styleshutters.nl

Landelijke Shutters

Houdt u van de heerlijk relaxte mediterrane sfeer? Dan zijn de landelijke shutters van StyleShutters ideaal voor u. Shutters geven een mediterrane sfeer aan uw ruimte. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Shutters zijn makkelijk in onderhoud, zeer duurzaam en isolerend en worden voor u op maat gemaakt.

Shutters passen vrijwel in elk interieur, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De sfeervolle houten luiken zijn werkelijk een sieraad in uw huis! Binnenvallend licht wordt op subtiele wijze gefilterd door de traploos verstelbare lamellen. Met een standaard kantelstok, of met een verborgen kantelstrip aan de achterzijde, zo blijft het design mooi en smaakvol. De shutters kunnen voor elk type raam, met speciale vormen geplaatst worden. Shutters zijn opvallend mooi en oersterk!

U kunt onze landelijke shutters in verschillende lamelbreedtes bestellen, met een keuze van vele dekkende verfkleuren en beitskleuren. Bij de beitsen blijven de mooie houtstructuren zichtbaar. Een overzicht van onze shutters vindt u hier en voor meer inspiratie kijkt u in het album inspiratie landelijke shutters