035 695 2219 info@styleshutters.nl

Kleur van het jaar 2016

mrt 24, 2016 | Nieuws

Kleur van het jaar 2016 Okergoud

Nog helder genoeg om de aandacht te trekken, terwijl het ook subtiel verwijst naar het verleden en de kleur van de aarde, combineert het ook goed met andere tonen. Okergoud, de bijzonder warme kleur die we volop gaan terugzien in het interieur dit jaar. Goud en goudtinten zijn alom tegenwoordig binnen de designwereld. Op designbeurzen, in grafisch ontwerp, maar ook in de architectuur, mode, beauty en het interieur is er geen ontkomen aan.

Het palet voor 2016 is ingetogen en verfijnd, met veel zachte middennuances. Het is een warm palet, misschien nog iets subtieler dan eerdere paletten. De heldere kleuren uit het palet zijn bijvoorbeeld niet simpel of eenduidig, maar intrigerend. Willen we ze benoemen, dan is het eerder koraal dan oranje en vaker oker dan geel. Een vriendelijk palet is het dus, maar met een prettige zweem van mysterie.

Bron: Flexa

Andere nieuwsberichten

Shutters in de badkamer

Shutters in de badkamer, een badkamer krijgt een eigen gezicht met shutters. Ga ook voor dat heerlijk en ontspannen wellness-gevoel in uw badkamer.

Nieuw: houtprint galerij

Nieuw op onze website is de houtprint galerij. Meer dan 30 houtkleuren met een gladde of structuur afwerking …

Woonbeurs Amsterdam

Tijdens de afgelopen Woonbeurs Amsterdam in september heeft StyleShutters het eerste exemplaar van de “StyleShutters by Eric Kant” gepresenteerd aan de Nederlandse ontwerper.  Als partner van HOME ID*, werkt StyleShutters al enige tijd samen met Eric Kant. In deze...

Shutters tussenwand

U ziet hier een praktische en flexibele oplossing van shutters als tussenwand met een schuifsysteem. Als u wilt kunnen bepalen of de wand open of dicht is en geen permanente afsluiting wilt.

Shutters op vakantie

Shutters op vakantie. Van shutters krijgen wij altijd het vakantiegevoel en het maakt prachtige plaatjes. Overal op de wereld worden shutters gebruikt, van de Middellandse Zee tot … 

Buitenshutters met poort

Outdoor Shutters, aluminium shutters met een poort. De poort is voorzien van deurhendels en is afsluitbaar met een sleutelslot. Hoe praktisch en mooi is dit weer.

StyleShutters 2005-2020

StyleShutters 2005-2020 Wat gaat de tijd snel als je plezier in je vak hebt en al zoveel klanten hebt mogen helpen. Op naar ….

Elektrisch kantelen

Vanaf nu verkrijgbaar: shutters met elektrische bediening voor dat ene hooggeplaatste raam waar u niet …

Eiken shutters

Eiken shutters, in deze donkere dagen heeft het interieur een warme uitstraling verkregen door het gebruik van natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen zijn tijdloos en …

Schuine shutters

Schuine shutters klopt niet helemaal in de titel. De ramen zijn schuin en de shutters zijn kaarsrecht. Een spannend interieur met al die schuine lijnen. De zwarte kleur van de shutters komt goed tot zijn recht bij de trendkleur …