035 695 2219 info@styleshutters.nl

StyleShutters

StyleShutters bestaat uit een klein team met persoonlijke aandacht als speerpunt voor iedere klant. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring opgedaan met houten shutters, vanaf het bij u thuis adviseren tot en met de montage. Zo komen we samen met u tot het mooiste resultaat.

Wij hebben een totaalpakket met lindehouten shutters, kunststof shutters en aluminium shutters. Een greep uit de collectie binnenshutters; de strakke designshutter “by Jan des Bouvrie”, de warm stoere shutters Club, de Brocante Shutters en shutters in Eiken of Teak. Onze lindehouten shutters zijn FSC gecertificeerd, meer daarover vindt u hier.

 

Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie aluminium shutters voor buiten. Hoogwaardige aluminum shutters van Europees fabricaat met een strakke afwerking en geschikt voor vele doeleinden. Laat u inspireren op deze website.

StyleShutters heeft uitsluitend kwaliteitsshutters in maatwerk, naar uw wens en voornamelijk met de hand gemaakt. Op deze website vindt u informatie over deze en nog veel meer shutters, voor binnen en buiten.

Ja, we zijn een beetje “shuttersgek” en willen u graag inspireren in onze shutterwereld …

Gert-Jan Splinter linkedin-48 white

Bezoek onze virtuele showroom: