035 695 2219 info@styleshutters.nl

Shutterdaken

In onze Shutterwereld hoort het shutterdak erbij. Naast de vele uitvoeringen in shutters voor binnen en buiten (aluminium), hebben wij nu ook het Pergola Shutterdak. Nog meer binnenleven wordt buitenleven. Bij dreigend slecht weer sluiten de electrisch kantelbare lamellen en bij zonnig weer kunt u uitstekend de hoeveelheid lichtinval regelen.

De maximale maten voor 1 deel van het Pergola Shutterdak zijn 7.00m. x 4.00m., en is eindloos koppelbaar met meerdere delen. Het Pergola Shutterdak kan vrijstaand worden geplaatst of als aanbouw tegen de gevel. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk.

Ook is er de mogelijkheid om verticale screens in het Pergo Shutterdak in te bouwen, schuivende glaswanden en zelfs verlichting, of natuurlijk onze Outdoor Shutters. Een sfeervol en leefbaar terras is het resultaat.

Met een louvredak met draaibare lamellen, creëert u een ideale buitenruimte. Het shutterdak is een kwalitatief hoogwaardig dak. Door gebruik te maken van de draaibare lamellen kunt u de functie van het dak eenvoudig aanpassen op uw behoefte aan zonlicht en ventilatie. Hierdoor heeft u het gehele jaar de beschikking over een comfortabele buitenruimte.