035 695 2219 info@styleshutters.nl

Foto album:

Buiten shutters

Uw tuin is tegenwoordig een zeer belangrijke buitenruimte bij uw woning. We maken steeds meer gebruik van de mogelijkheid om buiten te eten en te genieten met familie en vrienden. Helaas houdt het weer niet altijd rekening met onze wensen. Om die reden kijken mensen meer en meer naar mogelijkheden om hun terras of buitenruimte af te sluiten. Onze buiten shutters zijn hier perfect voor!

Sfeervolle shutters voor buiten

Het is mogelijk om een speciale buiten eetruimte te ontwikkelen, met gebruik van onze aluminium buiten shutters. Onze shutters kunnen ook buiten gebruikt worden als decoratieve luiken of ter afsluiting van ramen of deuren om privacy te creëren en bescherming tegen de Hollandse weersinvloeden.

Met de Outdoor Shutters van StyleShutters geeft u een sfeervolle uitstraling aan de buitenkant van uw huis. Kijkt u verder op de pagina productinformatie voor het ruime assortiment.

Onze StyleShutters voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en worden naar wens in kleur afgewerkt, standaard in zijdeglans of tegen meerprijs in mat of structuurlak. Structuurlak is onderhoudsvriendelijk. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden.