035 695 2219 info@styleshutters.nl

Feit of fabel?

apr 1, 2016 | binnen shutters, Nieuws

U hoort vast wel eens dat shutters veel licht wegnemen. Dat is gedeeltelijk een fabel. Met licht getinte shutters haalt u zelfs veel daglicht naar binnen, ook op bewolkte en grijze dagen. In de juiste stand gekanteld, weerkaats het daglicht volop uw woning in. Hoe lichter de kleur van de shutters, hoe meer licht u kunt vangen. Wilt u het juist donker hebben, bijvoorbeeld voor een slaapkamer, dan is het juist beter om donker getinte shutters te plaatsen.

Andere nieuwsberichten

Jubileum StyleShutters

Op 1 augustus 2017 vieren wij ons 12,5 jarig jubileum en dat willen wij met u delen. Wij geven UPGRADES weg. Vanaf 1 februari tot 1 augustus kunt u kiezen uit de volgende UPGRADES op onze eerlijke FSC-gecertificeerde lindehouten shutters;

voorjaar 2020

Wat was het een vreemde lente en zomer. Het was spannend …

Shutters tussenwand

U ziet hier een praktische en flexibele oplossing van shutters als tussenwand met een schuifsysteem. Als u wilt kunnen bepalen of de wand open of dicht is en geen permanente afsluiting wilt.

Schuine shutters voor schuine ramen

Schuine shutters voor schuine ramen. In steeds meer woningen worden glazen puntgevels gebruikt. Dit zorgt voor …

Zondag 13 november showroom open

Wij zijn een beetje aan het klussen en mooie nieuwe artikelen (shutters natuurlijk) aan het plaatsen. Zien wij u ook tussen 12:00 en 17:00?

1e Gooische Tuin Inspiratie Dagen

1e Gooische Tuin Inspiratie Dagen op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april en zondag 2 april. De volgende specialisten zullen aanwezig zijn …

StyleShutters 2005-2020

StyleShutters 2005-2020 Wat gaat de tijd snel als je plezier in je vak hebt en al zoveel klanten hebt mogen helpen. Op naar ….

Landelijke shutters in de keuken

Keukenraam met karakter, shutters in de meest klassieke en landelijke uitvoering. Beige en grijstinten maken het landelijke interieur wat stoerder. Net als shutters, uitgevoerd als Eiken Shutters, Teak Shutters of Red Cedar Shutters geven sfeer en een luxe uitstraling...

Schuifpanelen

Schuifpanelen aluminium buitenshutters met kantelbare lamellen. De panelen zijn …

Buitenshutters op balkon

Buitenshutters op het balkon voor meer privacy. Maar ook omdat het gewoon heel erg mooi staat. Op Facebook hebben wij een filmpje geplaatst van de installatie van deze aluminum shutters.