035 695 2219 info@styleshutters.nl

1e Gooische Tuin Inspiratie Dagen

mrt 16, 2017 | Nieuws

Laat u verrassen door de specialisten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, buitenshutters, terrasoverkappingen, terrasmeubilair en accessoires. Wij zien u graag op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april of zondag 2 april. Deze dagen zijn wij geopend van 11:00uur tot 17:00uur. In het Terrace Design Centre van Paardekooper-Hulst (Energiestraat 3 Naarden) zullen de volgende specialisten u verwelkomen;

StyleShutters – Indoor & Outdoor
Naast de brede collectie shutters voor binnen hebben wij een uniek assortiment shutters voor buiten. Terrasshutters van hoogwaardig aluminium en scala aan mogelijke lameltypes, desgewenst ook in hout. De Outdoor Shutters maken van uw buitenruimte een weersbestendige extra ruimte bij uw woning.

Paardekooper-Hulst Light & Terrace Design
Het “Terras Design Centre” geeft een compleet beeld van het assortiment buitendesign, een zeldzaam en unieke collectie terrasmeubilair op ruim 1000m2. Parasols, hangmatten, buitendouches en vele andere accessoires maken uw terras compleet.

Elyts zonwering – Terrasoverkappingen en meer
Shutterdaken zijn bij uitstek geschikt voor uw terras. De terrasoverkapping met kantelbare lamellen laten u de lichtinval regelen en door een zomers regenbuitje kan uw tuinfeest niet meer in het water vallen. Nieuw in onze showroom; het shutterdak met kantelbare en wegschuifbare lamellen.

JoosBuiten – Ontwerp met betekenis
Joosbuiten ontwerpt tuinen, parken of pleinen met betekenis. Een tuin met plekken waar je intens van geniet omdat ze je diep in je binnenste raken. Een tuin is gebaseerd op wie jij van nature bent, op dat waar jij blij van wordt.

Groencombinatie Ruisendaal BV –  Aanleg en Onderhoud van Tuinen
Hoveniersbedrijf Groencombinatie Ruisendaal is gespecialiseerd in complete tuinaanleg en tuinonderhoud, van kleine stadstuin tot landgoed. Wij werken nauw samen met architecten en tuinontwerpers voor de realisatie van alle mogelijke tuinstijlen.

Bang & Olufsen Rozestraten Huizen –  Audio en Video Systemen
B&O bluetooth speakers en meer. De Soundcast Outcast is een weerbestendig hoogwaardig muzieksysteem. De Outcast kan zowel in de woning als buitenhuis op het terras, in de tuin of aan het zwembad gebruikt worden.

Dutch Glass Design – Exclusief Interieur- en Exterieurglas
Innovatieve glazen producten voor interieur en exterieur waaronder de Open Air Aluminco Uitschuifbare Glas Balustrade. Een uniek systeem wat op een eenvoudige manier, traploos omhoog en naar beneden geschoven kan worden.

Andere nieuwsberichten

Sluit weersinvloeden buiten met StyleShutters

De herfst is begonnen dat is een feit! We genieten van de laatste zonnestralen en maken ons op voor een gezellig knus najaar.

Woonbeurs Amsterdam

Tijdens de afgelopen Woonbeurs Amsterdam in september heeft StyleShutters het eerste exemplaar van de “StyleShutters by Eric Kant” gepresenteerd aan de Nederlandse ontwerper.  Als partner van HOME ID*, werkt StyleShutters al enige tijd samen met Eric Kant. In deze...

Outdoor Living

Meestal zijn wij als laatste aan de beurt om een woning of veranda mooier te maken. Vandaag …

Shutters in de badkamer

Shutters in de badkamer, een badkamer krijgt een eigen gezicht met shutters. Ga ook voor dat heerlijk en ontspannen wellness-gevoel in uw badkamer.

Eiken shutters in interieur met natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in huis. Bewust gebruik van eiken shutters …

Excellent wonen en leven

Beleef de sfeer op het mooiste woon- & lifestyle event van 6 t/m 9 oktober. In Ahoy Rotterdam kunt u deze dagen alles …

Speciale vormen shutters

Shutters van StyleShutters worden in alle mogelijke vormen gemaakt en houden rekening met de vorm van uw ramen. Dat is wel zo mooi! Voor meer voorbeelden van speciale shutters …

Op de beurs Eigen Huis

Schuivende wand van shutterpanelen. De shutters kunnen naar wens open of dicht worden gekanteld en de panelen schuiven in een railsysteem.

Shutters op vakantie

Shutters op vakantie. Van shutters krijgen wij altijd het vakantiegevoel en het maakt prachtige plaatjes. Overal op de wereld worden shutters gebruikt, van de Middellandse Zee tot … 

Iroko houten shutters

Aluminium shutters met houten Iroko lamellen, deze shutters voor buiten hebben kantelbare lamellen.