035 695 2219 info@styleshutters.nl

Plan uw bezoek

mrt 24, 2020 | Nieuws

Onze showroom in Het Arsenaal te Naarden blijft geopend. In deze tijden van zo min mogelijk fysiek contact en afstand houden, kunt u onze showroom op afspraak bezoeken. Ook kunnen wij op afspraak met u videobellen via whatsapp als u liever thuis blijft.

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We blijven u informeren, ook op onze sociale media, zodra er wijzigingen zijn.

Stay save!

Andere nieuwsberichten

Excellent wonen en leven

Beleef de sfeer op het mooiste woon- & lifestyle event van 6 t/m 9 oktober. In Ahoy Rotterdam kunt u deze dagen alles …

Good morning Sunshine ♫♫♪♪

Good morning Sunshine ♪♫♪♫. Wat een heerlijke plek om in de ochtend de dag te beginnen. Moderne …

StyleShutters 2005-2020

StyleShutters 2005-2020 Wat gaat de tijd snel als je plezier in je vak hebt en al zoveel klanten hebt mogen helpen. Op naar ….

Feit of fabel?

U hoort vast wel eens dat shutters veel licht wegnemen. Dat is gedeeltelijk een fabel. Met licht getinte shutters haalt u zelfs veel daglicht naar binnen, zelfs op bewolkte en …

Eiken shutters

Eiken shutters. Je zou, door al die projecten met buitenshutters, bijna vergeten dat StyleShutters ook shutters voor binnen heeft. Shutters in lindehout, maar ook Eiken, Teak en kunststof.

Outdoor Living

Meestal zijn wij als laatste aan de beurt om een woning of veranda mooier te maken. Vandaag …

Verticale buitenshutters

Verticaal draaibare lamellen zijn geplaatst op dit terras.  Dit is pas echt met recht maatwerk, de shutters “lopen” met de trap mee.

Kunst & Antiek Weekend

Het Kunst & Antiek Weekend Naarden opent van 26 t/m 29 januari 2017 voor de 20ste keer haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. Ook meer dan de moeite waard zijn de nieuwe …

voorjaar 2020

Wat was het een vreemde lente en zomer. Het was spannend …

Shutters in de badkamer

Shutters in de badkamer, een badkamer krijgt een eigen gezicht met shutters. Ga ook voor dat heerlijk en ontspannen wellness-gevoel in uw badkamer.