035 695 2219 info@styleshutters.nl
Jan des Bouvrie shutters
Jan des Bouvrie

by Jan des Bouvrie shutters

Alles draait om bezieling!

Modern, sfeervol wonen in Mediterrane sfeer, aangepast aan uw eigen stijl? StyleShutters werkt voor deze collectie samen met Jan des Bouvrie: “Wij passen de shutters veel toe in onze ontwerpen. Het prachtige licht en lijnenspel geeft een fantastische sfeer aan een minimalistisch interieur”
De shutters kunnen aangepast worden aan elke gewenste situatie. Niet alleen voor ramen en deuren, maar ook roomdividers of zelfs keukenkasten zijn mogelijk. Het draait bij StyleShutters om creativiteit en bezieling!

logo plaatje JdbDe StyleShutters by Jan des Bouvrie kenmerkt zich door de uiterst strakke vormgeving. Vierkante zijstijlen geven een robuuste uitstraling en vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel. Iedere StyleShutters by Jan des Bouvrie is voorzien van een glanzend logo, subtiel geplaatst aan de binnenzijde van een shutterpaneel en u ontvangt bij iedere set StyleShutters by Jan des Bouvrie een “Certificaat van Echtheid”.

Deze shutters worden standaard uitgevoerd met Clear View, een verborgen kantelstok aan de achterzijde van de panelen.

De StyleShutters by Jan des Bouvrie kunnen worden voorzien van Heavy Duty ingefreesde scharnieren voor een nog strakker uiterlijk. Ook een luxe hoogglans afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Deze shutters worden gemaakt van lindehout. Deze houtsoort is speciaal geselecteerd vanwege de stabiliteit en het relatief lage gewicht. Andere houtsoorten zoals ceder en abachi zijn minder geschikt omdat ze makkelijker kromtrekken, uitscheuren, minder vochtbestendig zijn en soms te zwaar. De brede lamellen van 80mm. en 105mm. worden bovendien gelamineerd, waardoor ze zeer vormvast zijn en niet kunnen kromtrekken of schalen.