035 695 2219 info@styleshutters.nl

Mediterrane shutters

Houdt u van de heerlijk relaxte mediterrane sfeer? Dan zijn de Mediterrane shutters van StyleShutters ideaal voor u. Shutters geven een mediterraan sfeer aan uw ruimte. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Shutters zijn makkelijk in onderhoud, zeer duurzaam en isolerend en worden voor u op maat gemaakt. Shutters passen vrijwel in elk interieur, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De sfeervolle houten luiken zijn werkelijk een sieraad in uw huis! Binnenvallend licht wordt op subtiele wijze gefilterd door de traploos verstelbare techniek, die geheel verborgen is. Zo blijft het design mooi en smaakvol.

De shutters kunnen voor elk type raam, met speciale vormen geplaatst worden. Daarnast plaatsen we ook regelmatig shutters in een kastenwand of als roomdivider.

Shutters zijn opvallend mooi en oersterk!

U kunt onze Mediterrane shutters in verschillende lamelbreedtes bestellen, met een keuze van vele dekkende verfkleuren en beitskleuren. Bij de beitsen blijven de mooie houtstructuren zichtbaar.

12 + 6 =