035 695 2219 info@styleshutters.nl

Speciale shutter vormen

StyleShutters noemt het ook wel super Maatwerk. In de regel zullen shutters rechthoekige panelen zijn. Maar uiteraard kunnen ook speciale vormen gemaakt worden. Meer prachtige voorbeelden vindt u hiernaast in het fotoalbum.

Shutters met een speciale vorm, precisie maatwerk. Het begint allemaal bij het handmatig inmeten, een specialisme waar StyleShutters jarenlange ervaring mee heeft. Informeer naar de mogelijkheden als u geen standaard raam heeft.

 

ronde shutters

Ronde shutters.

Dit voorbeeld heeft twee panelen, welke naar het midden toe open scharnieren. Horizontaal in het midden is een tussenstijl gemaakt.

toog shutter

Toog shutters.

Meestal is een toog exact een deel van een cirkel. Dit voorbeeld heeft 6 panelen.

schuine shutter

Schuine shutters.

Dit is een voorbeeld van 1 van de vele mogelijkheden. Een shutter kan meerdere schuine zijdes hebben.

shutters voor dakraam

Dakraam shutters.

Voor alle dakramen zijn shutters verkrijgbaar, ook voor Velux® dakramen. De panelen worden gemaakt in een speciaal aangepast montageframe.

shutters kantel kiepraam

Draai-kiepraamshutters.

Met speciale profielen wordt de shutter op het beweegbare gedeelte van het raam geplaatst. De pen van de raamhendel wordt vervangen door een langere pen, waardoor het raam te bedienen blijft.

shutters door middel van een mal

Shutters via een mal.

Bij ongelijkmatig gevormde ramen kunnen de shutters via een mal worden gemaakt. De mal wordt dan opgestuurd naar onze fabriek en de shutters worden exact nagemaakt.