035 695 2219 info@styleshutters.nl
Shutters voor binnen
Onze collectie binnenshutters is zeer uitgebreid, heeft vele mogelijkheden en alle shutters worden op maat gemaakt. Kwalitatief hoogwaardige shutters zijn bij StyleShutters verkrijgbaar vanaf €. 425,00 per vierkante meter.

Onze collectie shutters

Binnen shutters

Onze shutterwereld, uw grootste keus in shutters

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken traditioneel gemaakt van hout. In de 90er jaren van de vorige eeuw werden houten shutters in Nederland geïntroduceerd als raamdecoratie. Shutters zijn hot! Door het geheel of gedeeltelijk kantelen van de louvres is er controle over het licht dat in het interieur schijnt. Hierdoor kan de sfeer van een kamer in een handomdraai worden aangepast met shutters.

Houten shutters, gemaakt van het beste, met zorg uitgekozen klasse-A lindehout. De houten shutter is een robuust natuurproduct, traditioneel geproduceerd in klassieke of moderne uitvoering. De charme van hout met al haar karakteristieke eigenschappen blijft van ongeëvenaarde elegantie. Lindehout wordt gebruikt voor onze types Original, Beach, Club, Roast en by Jan des Bouvrie.

In februari 2014 heeft StyleShutters het FSC® keurmerk (klik voor meer informatie) ontvangen voor haar lindehouten shutters. Daar zijn wij trots op! Vraag naar onze gecertificeerde producten.

Het overzicht van onze binnenshutters vindt u op deze pagina en voor een vrijblijvend advies op maat neemt u contact met ons op via het contactformulier.